Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
V.QUEST – перший квест у доповненій реальності національного масштабу стартує 7 жовтня 2017 року в Україні. Мешканці міст України зможуть стати учасниками дійства та виграти безліч гаджетів.

"Для просування унікальної інтернет-платформи VEON ми створили відповідний інструмент – перший в Україні квест у доповненій реальності національного масштабу. Телеком – вже не тільки про мобільний зв'язок, ми створюємо і впроваджуємо інноваційні продукти та вміємо цікаво їх просувати. Беріть участь у квесті, буде круто!", – каже Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

На учасників V.QUEST чекають:

• повне занурення у доповнену реальність
• полювання на дронів
• неочікувані розслідування, експерименти та досліди.

Розпочнеться квест масштабним концертом гурту The Hardkiss, що відбудеться 7 жовтня на Контрактовій площі у Києві. Три тижні, до 27 жовтня, учасники квесту по всій Україні виконуватимуть безліч цікавих завдань. Щотижня найуспішніші гравці отримуватимуть інноваційні подарунки – універсальні мобільні батареї, бездротові колонки, гіроборди. А на фіналістів квесту чекають електробайки та електрочоппери.

Квест у доповненій реальності – вперше в Україні (прес-реліз)

Щоб стати учасником квесту, необхідно:

• встановити додаток VEON та підписатися на канал квесту V.QUEST у VEON
• встановити додаток V.QUEST
• знаходити віртуальні підказки у місті та вигравати інноваційні призи.

Деталі на quest.veon.com.ua

Квест проходиме у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

Нагадаємо, що VEON – глобальна персональна інтернет-платформа, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватися з друзями, ділитися фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. Детальніше про платформу VEON читайте на veon.com.ua.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв’язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd. (раніше – VimpelCom ltd), офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 19 років працює в Україні, є одним із найбільших платників податків – за весь час роботи оператор перерахував до держбюджету майже 50 млрд грн. Капітальні інвестиції компанії у розвиток телекомунікацій становлять понад 30 млрд грн.
Компанія Київстар – партнер VEON в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua
Рейтинг:
(голосів: 1)
6-10-2017, 13:28
Коментарів 0 Переглядів 1526

Новини партнерів:
Поліція затримала серійного зловмисника, який обікрав квартири чернівчан на понад 200 тис грн
Упродовж одного місяця уродженець Львівської області здійснив крадіжки з 20 квартир у Чернівцях
На Буковині СБУ викрила схему ввезення в Україну фальшивої валюти
Правоохоронці викрили схему ввезення в Україну фальшивої валюти та викрадених транспортних засобів з ЄС
Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Готуємося до холодів: 7 помічників з утеплення у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі пропозиції 7 помічників з утеплення у Чернівцях
Нацпарки: міфи та реальність

З 80-х років розпочалася епоха створення національних природних парків, які за своєю сутністю та територіальною структурою кардинально відрізняються від заповідників
Гаражі vs Автосервіси: кому краще довірити своє авто (на правах реклами)

Чоловіки діляться на два типи: ті, хто ремонтують машини "на гаражах", та ті, хто надає перевагу автосервісам. Що із цього краще — важко сказати на перший погляд. Тож спробуємо розібратися і дати відповідь на вічне запитання: гаражі чи автосервіси?
Ресторани Чернівців запрошують на День міста! (на правах реклами)

У ці дні на кухнях міських і приміських ресторанів, барів, кафе усе вариться, смажиться, печеться, коптиться, шкварчить, кипить, настоюється – Чернівці готуються приймати гостей.
Квест у доповненій реальності – вперше в Україні (прес-реліз)